Porsche 911 Tesztvezetés

Porsche 911 Tesztvezetés

A 400 lóerős boxermotor minden egyes darabja azt súgja a fülünkbe. A Vezesdhu nagysebességű tesztvezetés rendezvényei arról szólnak hogy ügyfelek érkeznek beülnek valamilyen autóba száguldoznak kiszállnak elmennek haza.


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek

Porsche 911 Turbo élményvezetés.

Porsche 911 tesztvezetés. Csak sajnos felfelé reptemben bevertem a fejem egy arra kószáló Airbus A380-asba vagy valami hasonlóba. – Előzetes időpont egyeztetés szükséges. Tesztvezetés közben törte össze a 80 milliós Porschét.

Az autó aminek a kormánya mögött szinte az idő is megállni látszik. Egy hét telt el az athéni teszt óta de a testem még mindig úgy őrjöng az élménytől mint a válogatott B. A kiskunlacházi Bp-től kb 25 km reptéren.

A tökéletes útlevél a mennyország felé. A 400 lóerős Porsche 911 Carrera S 43 mp alatt tudja elérni a 100 kmh-t végsebessége pedig 308 kmh. Talán nincs még egy olyan sportautó ami annyira könnyeden mégis erővel és természetességgel száguldana.

Népszerűsége és sikere abban is megmutatkozik hogy 1963 óta csak nagyon kicsi változásokon ment keresztül a Porsche 911. ólommentes fotók és árak Porsche leírása és specifikációi. 10 körös tesztvezetés Porsche 911 Carrera sportautóval.

43mp alatt már 100kmh -val repülhetünk járgányunkkal a versenypályán ezzel az élménnyel megajándékozva magunkat vagy. Kinyomtatom Nagyobb betűméret-Kisebb betűméret. Mindez épp a legújabb Porsche 911-essel fellocsolt pályán 450 lóerővel és két darab járdányi szélességű hajtott gumival a hátam mögött.

Minden Hungaroringes vezetés mellé ajándékba jár egy személyes kisfilm külső belső kamerás felvétel valamint a helyszínen készített fotók zenei aláfestéssel valamint. – A tesztvezetés programokhoz B-kategóriás jogosítvány feltétel. Hogy az élményvezetés maradandó és még kézzelfoghatóbb emlék maradjon szabadon válogathat kiegészítőink között melyek mindegyike egyedi darab és tökéletesen passzolnak egy ilyen meglepetéshez.

Egy 31 literes hathengeres lapos ágyas két turbós motor hajtja amely 760 LE körül fejlődik. Porsche 718 RS 60 1960 – 485 millió euró. Július 6-án péntek 5x 20perc Ariel Atom tesztvezetés szabad helyünk maradt amit rendkívül akciós áron adunk.

Nem lehet mindig minden tökéletes. – Vigyen magával Micro SD memóriakártyát a Kakucs ringen történő vezetés kamerás felvételéhez. The next video is starting stop.

A Porsche 911 GT3 RS versenyautó sokak szerint a világ legjobb sportkocsija. VEZESDHU – Ariel Atom és Porsche 911 vezetés 2016. – Kényelmes évszaknak megfelelő zárt ruha és napszemüveg javasolt.

Jövő évtől a Porsche három modelljét kínálja helyett lítium-ion akkumulátorral Porsche tesztvezetés. Te a Porsche és padlógáz. VEZESDHU – Ariel Atom és Porsche 911 vezetés 2018.

De a puszta tények bár nyilván fontosak általában elég unalmasak legalábbis a vezetési élményhez képest feltétlen. Erősebb gyorsabb okosabb – ezek a hivatalos puszta tények a most bemutatott új immáron nyolcadik generációs Porsche 911-es modellről. Ezzel a Porsche 718 RS 60-mal elérjük az 5 millió eurós határt.

Ólom nélküli AvtoTachki Próbaút és az új Porsche részletes áttekintése. Az autó vezetésének kritériuma egyedül a B kategóriás jogosítvány megléte. 52 900 Ft helyett 29 900 Ft.

ólommentes Biztonsági osztályzatok Előnyök. A számok magukért beszélnek. Élményvezetés számtalan autóval a legjobb pályákon hihetetlen kedvezményekkel legjobb áron.

Az élmény 1 fő Porsche 911 pályaversenyautó vezetését tartalmazza a KakucsRingen a választott körszámmal. Porsche 911 Carrera tesztvezetés versenypályán. Legyen szó születésnapról évfordulóról vagy bármilyen más.

A száguldás és a luxusjárgányok szerelmesei számára az autós ajándékok remek választásnak bizonyulnak. A modell a Kremer Racing által kifejlesztett Porsche 911 Turbo 930 versenyzői evolúciója. Autó akart venni így elvitte próbakörre az egyik Porsche 911 GT2 RS sportautót ám nem sokkal később karambolozott nem messze a bemutatóteremtől.

A német precizitást és minőséget tökéletesen reprezentálja ez a szuper sportautó.


Porsche Tesztvezetes Alkupon Elmeny


Sosem Leszek Mar A Regi Egy Porsche Tesztvezetes Napjanak Rejtelmei Csipszerelde


2015 0530 Ariel Atom Porsche 911 Ff Gtm Tesztvezetes Youtube


Vezesd Hu Ariel Atom Es Porsche 911 Vezetes Events Facebook


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


2015 0530 Ariel Atom Porsche 911 Ff Gtm Tesztvezetes Youtube


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


Porsche 911 Turbo Vezetes A Drx Ringen Meglepkek


Porsche 911 Versenyauto Vezetes Elmenyplaza Hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *