Porsche Győr Szervíz árak

Porsche Győr Szervíz árak

Jelenleg sajnos egyetlen szolgáltatásunkról sincs információ. Object moved to here.


Porsche Gyor Szolgaltatas Es Ertekeles Caradvisor

Több márkát felölelő bérautó szolgáltatásunkkal Ön mobilitását a szerviz ideje alatt is megőrizheti.

Porsche győr szervíz árak. A gépkocsi szervizelésével karbantartásával szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégánk telefonon keresztül is az Ön rendelkezésére áll. Porsche Szerviz 40 Év Tapasztalattal. Ismerje meg a Porsche Hungaria történetét a kezdetektől napjainkig.

A tervezés a gyártás a felhasználói próbák és biztonsági tesztek mind részei ennek a folyamatnak. We would like to show you a description here but the site wont allow us. 36 70 311 6990 – Telefon.

Kérjük a lehető legpontosabban és olvashatóan töltse ki a Műszaki segítségnyújtás űrlapot és küldje el a szerviz-tamogataskwfatporschekwfdothu e-mail címre. 36 30 470 0933. 1139 Budapest Fáy utca 27.

Tartozékok kiegészítők Mindig nagy választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére biztonság kényelem sport az autó külső megjelenése ruházat lopásvédelem és még. A szolgáltatás ára kérdőívenként 2500 Ft áfa. Új személygépjárművek esetén 2018.

Időpont 48 órán belül. Kérjük adja meg honnan indul pl. A tájékoztatás nem teljeskörű.

Az alábbi Porsche típusokat javítjuk. 1965-1986 Porsche 911 1989-1995 Porsche 928 1990-1992 Porsche 944 S2 1990-1994 Porsche 911 964 1992-1995 Porsche 968. Legyen szó akár olajcseréről szervizperiódus szerinti karbantartásról kerék futómű kipufogó javításról vagy elektronikai problémák műszeres diagnosztizálásáról.

A modellvariánsok konstrukciók felszereltségek technikai adatok árak feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok – előzetes értesítés nélkül történő – változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kft. 36 20 259 0554 értékesítés36 30 391 2109 36 99 512 470. Szerviz pontok A Magyar Autóklub szervizpontjai ott és akkor adják a megoldást ahol és amikor arra szükség van.

Audi Magyarország 2021 Impresszum Adatvédelem. 60 évnyi autótörténelem 4 percben. Több mint 1000 autószerviz egy helyen.

Porsche Győr telephely Ihr Spezialist für Volkswagen Volkswagen Nutzfahrzeuge Audi Seat Skoda WeltautoAutohaus Auto Carconfigurator Gebrauchtwagen. Szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás a WLTP Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure általános bevezetése következtében. Magyarország legnagyobb szerviz keresője.

A Porsche Bank legjobb lízing- és hitelajánlatainak teljeskörű lebonyolítását kínáljuk Önnek. A Volkswagen az Eredeti Tartozékokat kiemelt szempontok alapján az új autók tervezésével párhuzamosan folyamatosan fejleszti. Szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás a WLTP Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure általános bevezetése következtében.

Stanka Szerviz – 9028 Győr Szent Imre út 118. Márkakereskedésünk a Europcar autókölcsönző partnere így szükség esetén Ön több márka modelljei közül is választhat. Garantált km-es Átvizsgált használt PORSCHE Készleten lévő eladó PORSCHE Budapesten és országosan Csak minősített eladóktól JóAutókhu.

Új személygépjárművek esetén 2018.


Totalcar Magazin Erre Figyelj Ha Szervizbe Mesz


Porsche Gyor Szolgaltatas Es Ertekeles Caradvisor


Porsche Gyor Minositett Premium Kereskedo Hirdetesei Joautok Hu


Olajcsere Ar Gyor Autoblog Hungarian


Porsche Gyor Szolgaltatas Es Ertekeles Caradvisor


Porsche Gyor Szolgaltatas Es Ertekeles Caradvisor


Porsche Gyor


Porsche Gyor Szolgaltatas Es Ertekeles Caradvisor


Porsche Gyor Szolgaltatas Es Ertekeles Caradvisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *