Porsche Hungária Használt Autók

Porsche Hungária Használt Autók

Az autók megtekintéséhez időpont egyeztetés szükséges. Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.


Mar 125 Ezer Autot Ertekesitett Hazankban A Das Weltauto Autonavigator Hu

Március- átadjuk a cég történetének KÉTEZREDIK újautóját 2002.

Porsche hungária használt autók. Porsche Győr telephely Ihr Spezialist für Volkswagen Volkswagen Nutzfahrzeuge Audi Seat Skoda WeltautoAutohaus Auto Carconfigurator Gebrauchtwagen. A Porsche Holding a kilencvenes évek elején Ausztriában hozta létre használt autó üzletágát ezzel nyitott lehetőséget a használt gépkocsik beszámítására vásárláskor. Tekintse meg modelljeinket amelyek között egyarént található egyterű és SUV is hiszen most a 25 milliós állami támogatásnak és az egyéb kedvezményeknek köszönhetően minden eddiginél kedvezőbb áron érhetők el miközben nem kell lemondani forradalmi asszisztensrendszereink támogatásáról illetve védelméről valamint a hétüléses autóinkra jellemző magas.

Porsche Pest márkakereskedés Audi SEAT Skoda Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek értékesítésével szervizelésével foglalkozik. Garantált km-es Átvizsgált használt PORSCHE Készleten lévő eladó PORSCHE Budapesten és országosan Csak minősített eladóktól JóAutókhu. A Cylex megtalálja telefonszámmal elérhetőségekkel nyitvatartással értékelésekkel és promóciókkal.

Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról. DSG váltó 7 fokozatú 2-ajtós. 1117 Budapest 36 1 382 3000 ertekesitesporschehu Nyitva tartás Hogy talál meg minket.

Annak érdekében hogy szakértelmünkkel még ebben az időszakban is segíteni tudjunk Önnek következő autójának megtalálásában a személyes kontaktusok minimalizálása mellett elindítottuk online vásárlói felületünket ahol a raktári modelleket valamint a használt autó kínálatunkat is könnyen kényelmesen az otthonából tekintheti meg ráadásul igény. A legtöbb böngésző de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem továbbra is jól működik. és a Porsche Pénzügyi csoport közös akciójának keretében most 250000 forint vételárkedvezményhez juthat amennyiben használt Skoda Octavia Superb Volkswagen Golf vagy Passat modellt vásárol 2017 2018 2019 modellév a Porsche Inter Auto Hungaria Kft.

Das WeltAuto Centrum Budaörs 153 db Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. A Porsche a Volkswagen az Audi és a Volkswagen Haszonjárművek importőri képviseletére kapott megbízást és hozzájuk 1992-ben csatlakozott a SEAT és a Skoda valamint 2000-ben a garanciális használt autók értékesítésére létrejött Weltauto. Minden általunk hirdetett gépkocsi.

Benzin 133 gkm 59 l100km T-Roc Cabriolet R-Line 15 TSI ACT DSG Benzin 15 l 150 LE 110 kW. Május- Használt autók új világa – Szegeden is indul a Porsche Hungária WELTAUTO programja 2001- a Porsche Szeged az ÉV MÁRKAKERESKEDŐJE 2002. Das WeltAuto Centrum néven új használt autó kereskedést épít a Porsche Hungaria Budaörsön a Parts Center Budapest alkatrészraktár és az M1-es M7-es közös autópályaszakasz közötti területen.

Hirdetései 121 db. Porsche Győr bemutató autó ÁFÁ-s számla. Közel 2000000 jármű közül választhat.

Szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált. Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. Adatai Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.

Itt vár Önre álmai autója. A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. Cégünk további használt jármű kínálata.

Annak érdekében hogy szakértelmünkkel még ebben az időszakban is segíteni tudjunk Önnek következő autójának megtalálásában a személyes kontaktusok minimalizálása mellett elindítottuk online vásárlói felületünket ahol a raktári modelleket valamint a használt autó kínálatunkat is könnyen kényelmesen az otthonából tekintheti meg ráadásul igény. Tartós bérlet és nyílt. Talán webhelyünk nem működik optimálisan.

Kézi 5 fokozatú 4-ajtós. T-Cross Life 10 TSI Benzin 10 l 95 LE 70 kW. Kereskedéseinek egyikében és teljesíti az akcióban leírt alábbi feltételeket.

Porsche Buda 47 db Porsche Centrum Budapest 11 db Porsche Győr 64 db Porsche M5 54 db Porsche Pest 59 db. Cégünk további használt jármű kínálata. December- éves teljesítményünk jutalma Az Év VW Haszonjárművek márkakereskedése cím.

Azonnal elvihető új autók. A teljes világhálózatra 2012-ben terjesztették ki a szolgáltatást azt követően hogy a Volkswagen Csoport a Porsche Holding tulajdonosa lett. Úgy tűnik hogy böngészője nem naprakész.

Porsche t keres Az Ön közelében. Menü Modellek Raktári és használt járművek Ajánlatok Szerviz Újdonságok és események Rólunk Porsche Centrum Budapest Porsche Centrum Budapest Szerémi út 63. Németországi új és használt Porsche 911 autók behozatala teljes körű ügyintézéssel.

7 421 16000 Ft. Márkakereskedő Rendezett céges háttér Rendezett szakmai háttér Minősített autóállomány Vásárlók által értékelhető Kiemelkedő ügyfélértékelések 31 éve a. A Porsche Hungaria az alapításkor 4 márka.

A megadott értékeket a 7152007EK európai parlamenti és tanácsi rendelet mindenkori érvényes szövegváltozata által előírt mérési módszer szerint mérték. A telephely 2021 első negyedévében készül el ezáltal 31-re nő a Das WeltAuto értékesítési.


18 Ev 125 Ezer Minosegi Hasznalt Auto Das Blog A Hasznalt Autos Blog


Budaorson Epit Hasznalt Auto Kereskedest A Porsche Hungaria Autoszektor


Porsche Hungaria Gepjarmupark Minositett Premium Kereskedo Hirdetesei Joautok Hu


Porsche Inter Auto Hungaria


Jo Evet Zar A Porsche Hungaria Es Hasznalt Auto Uzletaga Das Blog A Hasznalt Autos Blog


Porsche Hungaria Gepjarmupark Minositett Premium Kereskedo Hirdetesei Joautok Hu


Budaorson Epit Hasznalt Auto Kereskedest A Porsche Hungaria Autoszektor


Porsche Inter Auto Hungaria


Porsche Hungaria Gepjarmupark Minositett Premium Kereskedo Hirdetesei Joautok Hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *