Porsche Restaurálás

Porsche Restaurálás

Veteránkorú gépjárművek felújításával azok értékesítésével OT vizsgával kapcsolatos ügyintézésével foglalkozik. újjáépítettek egy Porsche Carrera GT-t.


Az Egyik Legszebb Klasszikus Porsche Ujragondolva Autoblog

Singer Porsche 911 Restaurálás képek.

Porsche restaurálás. A negyvenből kilenc műhely amúgy már most is komoly tapasztalatokkal rendelkezik ezen a területen ugyanis Porsche Classic Partnernek mondhatják magukat. Porsche 911 üléseinek repedés javítása és festése. Sokunk közös projektje ez amibe mindenki beletesz.

Boxer léghűtés műhely oldtimer Porsche Porsche 911 restaurálás. Német prémium klasszikus márkák restaurátortól. A restaurálás aprólékos munka lépésről lépésre történik annyi darabra kell szedni a járművet ahány darabból áll.

Egy kaliforniai garázsban estek neki a Porsche 917 legendás motorjának felújításához most videón tekintheted meg az egész folyamatot. A versenyt természetesen maga a Porsche finanszírozza a résztvevő szervizek számára biztosítják a szükséges gyári alkatrészeket is. Porsche AG is the largest and most traditional Sports Car manufacturer and the most profitable automotive manufacturer in the world.

Autók motorok drift autó motor jármű AMTS 2018. Porsche-boxermotor restaurálás 4 percben. Kérjük ismerj meg bennünket.

Az autó minden porcikáját teljesen fel kell újítani. Porsche 356 A Coupe 1956 autó restaurálás előtti állapotban 1598 ccm 60 LE a kiállításon. Német prémium klasszikus autómárkák teljeskörű és részleges restaurációja értékesítése.

Az alábbi fotón látható 1990-ben gyártott Porsche 964 az átalakítás után egy teljesen új designt kapott ám a munka nem csak a külső megjelenésre korlátozódott hiszen a mérnökök könnyebbé és jobban kezelhetővé is tették azt. Csak így kelhet egy Porsche igazán életre. Az elvégzett módosításokat hosszasan lehetne sorolni ám a Williams által biztosított.

Méghozzá nem is akárhogyan hanem mindig a gyári állapotot visszaállítása a. Egy fiatal autó restaurálása épp olyan szakmai felkészültséget és maximalizmust igényel mint egy muzeális vagy veterán autó. Welcome to the official Porsche Website with detailed information about Porsche Models Pre-owned Cars Porsche Motorsport the company etc.

Restaurálás Negyven évig rohadt az autó ez lett belőle Negyven évet töltött egy ponyva alatt a szabadban egy különleges jelentőségű Porsche. Restaurálás felújítás közvetlen telefonszámunk. Praktiker Grill Büfé.

A Porsche-restaurálás eleve nem olcsó műfaj és nagyon jó minőségű munkát szeretnénk végezni. Gyönyörűen csillogó piros Porsche 356 kabriót engednek le a trélerről a mosonmagyaróvári gyárépület előtt. Porsche műhely restaurálás vagy klasszikus autóvadászat.

06 20 433 6798 Szép hétvégét nektek. Tekintse meg a WhiteSkiff Classics által teljeskörűen restaurált autókat a honlapunkon. Tényleg nyálcsorgatva lehet csak nézni ahogyan a Vehicle Experts szétszerelő műhelyéig zakatol a négyhengeres boxer.

Tapasztalja meg a világot Vehicle Experts-el – Driven by Enthusiasm. A klasszikus autók restaurálása a szenvedélyünk és a hivatásunk. A Porsche Classic műhelyében egy ügyfél megrendelésére készült el az egyedi igények alapján gyakorlatilag teljesen újjáépített Porsche Carrera GT.

Ilyen típusú munkát nem lehet a hátsó sufniban csináld-magad módjára elvégezni. Located on the second level of the Porsche Experience Center Los Angeles with stunning views of the driver development track Restaurant 917s sleek and modern setting echoes Porsches world-class. Autó restaurálás budapest RESTAURÁLÁS.

Gyári restaurálás egyedi megoldásokkal. Porsche uses cookies to optimise and improve the website as well as enable the availability of certain functions. Infók erről a galériáról.


Porsche 911


Unicus Carrera Gt Porsche Forever


Oem Technik Hungary Porsche 911 Targa Belso Restauralas Oem Technik Hungary


Porsche Felujitasa Veteran Auto Restauralas Es Kereskedelem


Muhely Vehicle Experts Oldtimer Manufaktur


Porsche 911 Turbo 1987 Restoration Oktober 2015


A Masodik Esely Veteranauto Restauralas Auto Motor


Vw Classic Cars Volkswagen Eredeti Alkatreszek Szerviz Porsche 911 Felujitas Es Tuning


Porsche 911 Turbo Restauralas Fenyezes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *