Porsche Slovenija

Porsche Slovenija

V skladu s pričakovanji strank bomo kot največji akter na slovenskem avtomobilskem trgu kjer smo prisotni že več kot 25 let. Since 1 September 2017 certain new cars have been type approved in accordance with the Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure WLTP a more realistic test procedure to measure fuelelectricity consumption and.


Porsche Center Ljubljana

Prijava škode in direktna cenitev škode za Porsche Versicherungs AG podružnico v Sloveniji Zavarovalnico Triglav Allianz zavarovanja – podružnice v Sloveniji in Zavarovalnico Sava – brez obiska zavarovalnice.

Porsche slovenija. Porsche Finance Group Slovenia. Porsche Slovenija 2021. Impresum Porsche Slovenija doo.

S sprejemanjem splošnih pogojev se ob PGC popustu pri brisalcih za avto strinjate z izdelavo kartice zvestobe Porsche Group Card. Odkrijte rabljena vozila in gospodarska vozila v odličnem stanju pri Porsche Ljubljana. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših Smernici o varstvu podatkov in Smernici o piškotkih.

Porsche 930 Turbo Cabrio. Je v Sloveniji največji trgovec z vozili s petimi poslovalnicami. PORSCHE INTER AUTO Trgovska družba doo.

Porsche Slovenija s podznamko MOON nudi svojim zasebnim in poslovnim strankam celovito ponudbo električnih avtomobilov in polnilne infrastrukture ter tako omogoča vse rešitve za vrhunsko e-mobilnost na enem mestu. Porsche 911 L Targa Softwindow Sportomatic. VW ID4 je povsem novi električni športni terenec.

Prva vozila bodo v Sloveniji pri Porsche Inter Auto že spomladi 2021 o vseh novostih vas bomo obveščali. Za vas smo pripravili številne ugodnosti ki jih lahko pridobite s plačilno kartico zvestobe. Porsche Group Card Zvestoba se nagrajuje.

Pri nas lahko kupite nova TESTNA VOZILA in RABLJENA VOZILA znamk Volkswagen Audi SEAT Škoda in Porsche kot tudi mnoge druge znamkePri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli raznoliko ponudbo RABLJENI AVTOMOBILI z tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično. Osnovno različico kartice lahko nadgradite tudi v plačilno kartico zvestobe. A to še ni vse.

Data determined in accordance with the measurement method required by law. Porsche Speedster 356 A. Certificirano preverjena kakovost 12-mesečno jamstvo.

6 blagovnih znamk pod isto streho. Izbirate lahko med avtomobilskimi znamkami za vse vaše želje. Več informacij o varovanju osebnih podatkov in.

Dobrodošli na uradni spletni strani Porsche s podrobnimi informacijami o modelih Porsche o lastniških avtomobilih o Porsche Motorsport podjetju itd. Financiranje zavarovanje prodaja servis ugodnosti in zabava. Varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb.

Hub center mobilne prihodnosti Volkswagen. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti. Porsche Inter Auto Slovenija.

Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili naša električna vozila. Bravničarjeva ulica 5 1000 Ljubljana. Dobrodošli na uradni spletni strani Porsche s podrobnimi informacijami o modelih Porsche o lastniških avtomobilih o Porsche Motorsport podjetju itd.

Izbirate lahko med avtomobilskimi znamkami za vse vaše želje. Podjetje Porsche Inter Auto doo. 356 Pre A Knickscheibe.

Posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Generalni uvoznik in zastopnik za vozila Volkswagen. Porsche 944 Turbo S.

Porsche Inter Avto doo. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija doo. 6 blagovnih znamk pod isto streho.

Omejitev uporabe spletnih povezav. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših Smernici o varstvu podatkov in Smernici o piškotkih. Z oddanim email naslovom soglašam da Porsche Inter Auto doo.

Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija doo. S tem je postal prvi avtomobilski center v Sloveniji ki je odprl svoja vrata znotraj nakupovalnega središča. V ljubljanski Aleji najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji je svoja vrata odprl ID.

Prijava škode in direktna cenitev škode za Porsche Versicherungs AG podružnico v Sloveniji Zavarovalnico Triglav Allianz zavarovanje – podružnice v Sloveniji in Zavarovalnico Sava -.


Porsche Center Ljubljana


Porsche Slovenija Management Porsche Slovenija Management Team


Imprint And Legal Notice Pravno Obvestilo Porsche Klub Slovenija


Porsche Center Ljubljana


Porsche Slovenija


Porsche Slovenija Overview Competitors And Employees Apollo Io


Porsche Center Ljubljana


Porsche Center Ljubljana


The Chance Of A Lifetime Porsche Holding History Porsche Holding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *