Porsche Szalon Budapest

Porsche Szalon Budapest

Porsche Pest márkakereskedés Audi SEAT Skoda Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek értékesítésével szervizelésével foglalkozik. Január végére várható és a beüzemelési időszakot követően az ügyfeleket 2009.


Porsche Centrum Budapest

Porsche Buda Budapest Budapest Hungary.

Porsche szalon budapest. A Porsche Inter Auto bővítette prémium kínálatát és közvetlenül a Porsche szalon mellett újabb exkluzív márkát vettek fel a palettába méghozzá a Bentleyt. A beruházás alapozási munkái ez év nyár közepén kezdődtek a teljes értékesítési és szervizkomplexum felépítése 2009. A hazai Bentley kuncsaftoknak eddig a legközelebbi szalon Bécsben volt most már van Budapesten is.

Az Audi Centrum Budapest Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező Volkswagen és Audi márkakereskedése autószalonja és szervizközpontja egyben. Között kereskedésünk zárva tart. Az új telephely megnyitásával a budapesti Fáy utcából átköltözik a Porsche szalon.

A Porsche Centrum Budapest minden tekintetben megfelel a legszigorúbb gyári előírásoknak. Az új létesítmény összesen 4000 négyzetméter alapterületű melyből a Porsche szalon és értékesítési központ 1800 m2-es ezen belül a bemutató- és ügyféltér összesen 560 m2. A mi munkánk és az Ön szenvedélye egy és ugyanaz.

A Duna Autó Zrt. Folyamatos fejlődés minőségi szolgáltatások erő kényelem sebesség elegancia – ez az amit ügyfeleinknek kínálunk. – Márkakereskedés és szerviz.

A svájci StGallenben Tesla szalon nyílik egy korábbi Porsche kereskedés helyén. Porsche Buda Budapest Budapest Hungary. Skoda Volkswagen márkakereskedés Audi Skoda Volkswagen Seat márkaszerviz Das Weltauto használtautó.

Között kereskedésünk zárva tart. 1 db Budapest. 1172 likes 68 talking about this 359 were here.

1033 Budapest Mozaik utca 1-3. Várjuk bemutatótermünkben és szervizünkben szeretettel. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.

Az újgépkocsi-vásárlásra fókuszálva itt található az összes hazai honlap linkje egy teljeskörű és elfogulatlan gyűjteményben. 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. Nagy Szabolcs az MTI-nek elmondta.

Kiemelt figyelmet fordít ügyfelei és munkatársai egészségének védelmére ezért a megelőzés érdekében a következő óvintézkedésekről tájékoztatjuk Önöket. Elismert márkaigazgatónk vevőszolgálati vezetőnk komoly tapasztalattal rendelkező csapatunk a modern technológiák segítségével minden nap arra törekszik hogy ügyfeleink mindent ami Porsche egy helyen a lehető legjobb minőségben kaphassanak meg. Ez vajon annak a jele hogy menthetetlenül az elektromos autóké a jövő.

Az új Porsche-szalon és szervizkomplexum kialakításával. Üdvözöljük a Porsche Centrum Budapest oldalán. A Szerémi úti telephely a Porsche tőszomszédságában nyílt meg.

Porsche Centrum Budapest 1117 Budapest Szerémi út 63 Tel. Skoda Volkswagen márkakereskedés Audi Skoda Volkswagen Seat. 1183 ember kedveli 106 ember beszél erről 365 ember járt már itt.

Porsche Pest 1139 Budapest Fáy u 27. Innen elérheti az összes hazai autószalon honlapját a legfrissebb akciókat teszteket információkat címlistákat. Tekintse meg a teljes kínálatunkat a termékkereső gomb alkalmazásával ahol az autómárkák modellgyártók méretarányok és témák szerint is kereshet.

Tavaszától várja majd a Porsche Centrum Budapest. Porsche autószalonok Az összes hazai Porsche autószalon és márkaszerviz. Egy Porsche Inter Auto telephely.

A Porsche Centrum Budapest folyamatosan fejlődik annak érdekében hogy az igényeknek tökéletesen megfeleljen. Skoda Volkswagen márkakereskedés Audi Skoda Volkswagen Seat márkaszerviz Das Weltauto használtautó. Porsche Buda telephely Ihr Spezialist für Volkswagen Volkswagen Nutzfahrzeuge Audi Seat Skoda WeltautoAutohaus Auto Carconfigurator Gebrauchtwagen.

60 évnyi autótörténelem 4 percben. A Porsche márka értékesítését a holding koncepciója szerint a kiskereskedelmi üzletág végzi mostantól így lesz ez Magyarországon is. Telefonszám 36 1 451 5500 wwwporschepesthu.

Ismerje meg a Porsche Hungaria történetét a kezdetektől napjainkig.


Avs Porsche Car Center Budapest


Avs Porsche Car Center Budapest


Porsche S Alon Budapest Lakastrend Kiallitas


Minden Ami Porsche Porsche Centrum Budapest Autopro Hu


Porsche Centrum Budapest Porsche Inter Auto Hungaria Cegcsoport Porsche Hungaria


Avs Porsche Car Center Budapest


Minden Nap Vettek Egy Porschet Budapesten Az Online Ferfimagazin


Minden Nap Vettek Egy Porschet Budapesten Az Online Ferfimagazin


Porsche Centrum Budapest Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *