Porsche Szeged Szervíz

Porsche Szeged Szervíz

December- éves teljesítményünk jutalma Az Év VW Haszonjárművek márkakereskedése cím 2003május- 100000000 Ft-os felújítást és korszerűsítést kezdünk el szerviz. Minden információ az akciós kerékcsere gumiabroncs és stílusos keréktárcsa ajánlatokról.


Kapcsolat Porsche Inter Auto Hungaria

Több márkát felölelő bérautó szolgáltatásunkkal Ön mobilitását a szerviz ideje alatt is megőrizheti.

Porsche szeged szervíz. Szegedi márkakereskedése és márkaszervize. Porsche Szeged telephely Ihr Spezialist für Volkswagen Volkswagen Nutzfahrzeuge Audi Seat Skoda WeltautoAutohaus Auto Carconfigurator Gebrauchtwagen. Környezetvédelmi vizsga A vonatkozó felhatalmazások értelmében jogosultak vagyunk valamennyi általunk forgalmazott márka valamint egyébb Otto- illetve.

További információ Gumiabroncsok és keréktárcsák. 6724 Szeged Sárosi út 11. 6724 Szeged Sárosi U.

62 549400 62 549400. 1257 ang nag-like 215 ang nag-istorya mahitungod niini 2 ang mianhi. Audi 003680-204-255 VW 003680-204-143 Skoda 003680-204-256 Seat 003680-204-189 Az.

800 – 1630 Szombat. Object moved to here. 1139 Budapest Fáy u.

Szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás a WLTP Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure általános bevezetése következtében. 4002 Debrecen Szíkgáti út 2. Gondoljon a biztonságra készítse fel autóját a tavaszra.

36-30-4568-000 Gera József autószerelő technikus mester szervizelésre történő bejelentkezés. Műszaki vizsga eredetvizsgálat bejelentkezés. Ha a forgalmi engedélye szerint is elérkezett a pillanat műszaki vizsgája helyszínéül is válassza márkaszervizeink egyikét.

A SEAT márka interaktív digitális kézikönyve hasznos információkat nyújt az Ibiza Leon Toledo és Alhambra modellek kezeléséhez. Közvetlen szervizidőpont Szerviz érdeklődés Márkaszerviz-keres. További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére.

Alapítója Porsche Bank AG 100 -os tulajdonos. A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. Március- átadjuk a cég történetének KÉTEZREDIK újautóját 2002.

Új személygépjárművek esetén 2018. Az AKCIÓ azon Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozik amelyek a forgalmi engedélyük alapján a Welcome Back akciós ajánlat igénybevételétől számítva 1 hónapnál nem régebben kerültek új tulajdonosukhoz vagy amelyek az aktuális ellenőrző szerviz határidejének lejárta után több mint 1 hónappal sem jártak Volkswagen. Porsche Lízing és Szolgáltató Kft.

Új személygépjárművek esetén 2018. 0800 – 1800 Szombat. Szerviz szolgáltatásaink ajánlatok és akciók.

6753 Szeged Honfoglalás u. Éves szerviz mobilitásgaranciával és műszaki vizsgával. Társaság alaptevékenysége körében operatív lízing konstrukcióban biztosít bérlet és teljes körű flottakezelési szolgáltatást a Volkswagen Csoport valamennyi márkájára Volkswagen Audi SEAT ŠKODA Volkswagen.

Szerviz-tamogataskwfatporschekwfdothu Műszaki képzések Az ügyfeleknek szóló tanácsadás valamint az Audi járművek professzionális javítása és karbantartása folyamatos képzést és továbbképzést igényel a munkavállalók számára. Szegedi márkakereskedése és márkaszervize. Zárva Nyitva tartási időn túl hívható mobilitás szervíz elérhetőségek.

A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. A Porsche Bank legjobb lízing- és hitelajánlatainak teljes körű lebonyolítását kínáljuk Önnek. 2001- a Porsche Szeged az ÉV MÁRKAKERESKEDŐJE 2002.

1117 Budapest Prielle Kornélia u. 0730 – 1700 Szombat. Szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás a WLTP Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure általános bevezetése következtében.

1185 likes 292 talking about this 2 were here. H P 07. A Volkswagen az Eredeti Tartozékokat kiemelt szempontok alapján az új autók tervezésével párhuzamosan folyamatosan fejleszti.

Szerviz Szeged javítás Szeged számítástechnika Szeged alkatrész Szeged autó Szeged autószerviz Szeged szolgáltató Szeged klíma Szeged számítógép Szeged samsung Szeged nyomtató Szeged gép Szeged nec Szeged klímatechnika Szeged dvd Szeged. A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. Márkakereskedésünk a Europcar autókölcsönző partnere így szükség esetén Ön több márka modelljei közül is választhat.

A tervezés a gyártás a felhasználói próbák és biztonsági tesztek mind részei ennek a folyamatnak.


Porsche Szeged Telephely


Porsche Szeged Telephely


Porsche Szeged Porsche Inter Auto Hungaria Cegcsoport Porsche Hungaria


Porsche Szeged Telephely


Porsche Szeged Telephely


Maradjotthon Szervizcsomag Porsche Szeged Telephely


Porsche Szeged Telephely


Porsche Szeged Home Facebook


Porsche Szeged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *