Porsche Tesztvezetés

Porsche Tesztvezetés

52 900 Ft helyett 29 900 Ft. Welcome to the official Porsche Website with detailed information about Porsche Models Pre-owned Cars Porsche Motorsport the company etc.


Sosem Leszek Mar A Regi Egy Porsche Tesztvezetes Napjanak Rejtelmei Csipszerelde

Élményvezetés egy igazi Porschével nézd meg árainkat.

Porsche tesztvezetés. Volkswagen Magyarország hivatalos tesztvezetés weboldala. Padlógáz a Porschének 10 körös tesztvezetés most 43 kedvezménnyel. 52900 Ft helyett 29900 Ft.

VAGY 1 fő részére 12 km-es városi tesztvezetés Porsche 997 Turbo autóval. A Porsche Inter Auto Hungariánál egy multinacionális vállalat minden előnyével ugyanakkor támogató családias közösséggel várjuk. Porsche 911 Carrera tesztvezetés versenypályán.

Te a Porsche és padlógáz. Találkozási pont Budapesten a 3. A tesztvezetés sok esetben ideális élményajándék férfiaknak úgyhogy ha párjának régi vágya a sportautó vezetés akkor jó helyen jár.

Az autó új pilótajelöltje letesztelheti ezt a fenevadat egy igazi versenypályán ahol nincs forgalom nincsenek lámpák sem hétköznapi dugók csak az adrenalin és 300 lóerő. Minden benzingőz imádó gumifüstön szocializálódott autó őrültnek. A négykerekűek szerelmesei itt mindent megtalálnak ami egy kis gumifüsttel teli lóerővadászathoz kell.

Ez a 300 lóerős Porsche 911 -es egy nem mindennapi járgány ami méltán szerzett hírnevet magának a pályaversenyautók között is. Ólom nélküli AvtoTachki Próbaút és az új Porsche részletes áttekintése. A szakmai képzések mellett a mindennapi munka során is a legújabb autóipari technológiákkal találkozhat így folyamatosan naprakész lesz abban ami.

Népszerűsége és sikere abban is megmutatkozik hogy 1963 óta. A száguldás és a luxusjárgányok szerelmesei számára az autós ajándékok remek választásnak bizonyulnak. Legyen szó születésnapról évfordulóról vagy akár karácsonyról tökéletes ajándék lehet egy igazi szuper sportautó amerikai izomautó vagy egy legendás rally autó vezetésének élménye.

Legyen szó születésnapról évfordulóról vagy bármilyen más. Porsche Szeged telephely Ihr Spezialist für Volkswagen Volkswagen Nutzfahrzeuge Audi Seat Skoda WeltautoAutohaus Auto Carconfigurator Gebrauchtwagen. Gyermekkorod óta álmodozol valamiről de még csak a boltban sem jártál sohaNem érzed úgy hogy felfoghatatlanok azon vágyaink amelyekről azt sem tudjuk ho.

ólommentes fotók és árak Porsche leírása és specifikációi. ólommentes Biztonsági osztályzatok Előnyök. Porsche 911 Turbo élményvezetés.

Jövő évtől a Porsche három modelljét kínálja helyett lítium-ion akkumulátorral Porsche tesztvezetés. Porsche autók – teljes modellkatalógus Márkatörténet Az autók műszaki jellemzői Test Tesztvezetések hírek és fotók Porsche AvtoTachki. 8 kör tesztvezetés és 1 kör élményautózás Porsche 996 autóval a Kakucs Ringen.

Azt is megmutatjuk csak kapaszkodj. A német precizitást és minőséget tökéletesen reprezentálja ez a szuper sportautó. Volkswagen Magyarország hivatalos tesztvezetés weboldala.

Érdekel az igazi versenyzés. Élményvezetés számtalan autóval a legjobb pályákon hihetetlen kedvezményekkel legjobb áron. Vezesd te is a Porsche 911 GT3 RS limitált versenyautót egy tapasztalt autóversenyző társaságában.

A program külső vagy belső kamerás felvétel készülhet. Bár a motorháztető alá bújtatott V8 -as erőforrást beíndítva úgy is érezhetjük mintha az 570 lovacska megindulásával földrengés közelítene de szerencsére csak az adrenalin és a fejünk mögött dübörgő motor érezteti ezt velünk. Tesztvezetés Special Offers Használt Porschék a Porsche Centrum Budapestnél Használt Porschék a Porsche Centrum Budapestnél Lépjen velünk kapcsolatba Adatfeldolgozással kapcsolatos információk Jóváhagyás Beállítások Weboldalunkon tartalmakat kínálunk a következő szolgáltatóktól.

Böngésszen tesztautóink között és válassza ki hogy melyiket szeretné kipróbálni.


Porsche 911 Versenyauto Vezetes Elmenyplaza Hu


Porsche Tesztvezetes Alkupon Elmeny


Porsche 911 Carrera Elmenyvezetes Alkupon Szolgaltatas


Porsche 911 Gt3 Rs Versenyauto Elmenyvezetes Euroring 6 Kor Nagynap Hu


A Legenda Tovabb El Porsche 911 Turbo S Elmenyvezetes Az Euroringen


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


2015 0530 Ariel Atom Porsche 911 Ff Gtm Tesztvezetes Youtube


Porsche 911 Turbo Vezetes A Drx Ringen Meglepkek


Sosem Leszek Mar A Regi Egy Porsche Tesztvezetes Napjanak Rejtelmei Csipszerelde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *