Porsche Vezetés Ajándékba

Porsche Vezetés Ajándékba

Ez a 300 lóerős Porsche 911 -es egy nem mindennapi járgány ami méltán szerzett hírnevet magának a pályaversenyautók között is. A magabiztos vezetés nem csupán azért jó érzés mert az autót uralni határtalan.


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek

VEZESDHU – Ariel Atom és Porsche 911 vezetés Kiskunlacháza – reptér.

Porsche vezetés ajándékba. Formula Renault Vezetésajándék 57900 Ft – 119900 Ft 28900 Ft – 59900 Ft. Monster Bigfoot és GAZ terepjáró. Minden Hungaroringes vezetés mellé ajándékba jár egy személyes kisfilm külső belső kamerás felvétel valamint a helyszínen készített fotók zenei aláfestéssel valamint.

Az autó új pilótajelöltje letesztelheti ezt a fenevadat egy igazi versenypályán ahol nincs forgalom. Dodge Challenger vezetés 450LE 2017ajándék 49900 Ft – 119900 Ft 24900 Ft – 109900 Ft. Legyen szó születésnapról évfordulóról vagy akár karácsonyról tökéletes ajándék lehet egy igazi szuper sportautó amerikai izomautó vagy egy legendás rally autó vezetésének élménye.

Workshopok képzések ajándékba Kényeztető és Relax élmények. Ha azt mondjuk hogy Porsche 996 akkor a háziasszonyok kezéből is kiesik a. Tesla élményvezetés ajándékba vagy magadnak – Garancia – Bomba árak – RedTeslahu 36 30 147 2424 foglalasredteslahu Hétfő – Vasárnap.

1000 – 1800 Befektetési lehetőség. A 400 lóerős Porsche 911 Turbo 43 mp alatt tudja elérni a 100 kmh-t végsebessége pedig 308 kmh. Az élményautózás a magyar nagydíj helyszínére is elviheti a Forma 1 rajongókat forma autó vezetéssel ahol megtapasztalhatják hogy milyen érzés feszegetni a sebesség határait.

1 fő részére 8 kör Porsche vezetés 2 km-es körpályán Bigfoot-vezetés. Porsche 911 Turbo vezetés a DRX-ringen. Parkoljuk le szépen az autónkat és lépjünk be a ringbe.

Minden Hungaroringes vezetés mellé ajándékba jár egy személyes kisfilm külső belső kamerás felvétel valamint a helyszínen készített fotók zenei aláfestéssel valamint ajándékkártya vagy. Az autó aminek a kormánya mögött szinte az idő is megállni látszik.

Ha azonban azt mondjuk hogy Porsche akkor a háziasszonyok kezéből is kiesik a fakanál. Egyedi vezetés kért időpontra egyeztetéssel akár hétköznap is Kiszállási és rendelkezésre állási díj minden autótípusra. Ajándékba adunk egy nyakbaakasztót és egy belső kamerás felvételt ezért érdemes magaddal hoznod egy Misro SD kártyát.

2 fő részére fejenként 1 óra buszvezetés és 1 óra kamionvezetés Forma Renault-vezetés. A 400 lóerős Porsche 911 Carrera S 43 mp alatt tudja elérni a 100 kmh-t végsebessége pedig 308 kmh. 2 fő részére 3-3 kör vezetés Kamion- és buszvezetés.

Az autós programok nagy részére csupán a sportág szerelmesei kapják föl a fejüket. 43mp alatt már 100kmh -val repülhetünk járgányunkkal a versenypályán ezzel az élménnyel megajándékozva magunkat vagy akár valamelyik szerettünket. Pályák Épített földpálya Porsche parkol.

Mc Laren Porche Formula autó vagy Ford Bigfoot kormánya mögött ülve új szemszögből tapasztalható meg a vezetés. Porsche 911 Versenyautó Vezetés a KakucsRingen. Ferrari vezetés ajándékba Ferrari vezetés romantikus hajókázás rallyzás palackposta küldés éleslövészet Forma 1-es autóvezetés stb A kínálatunkban az ajándékokon kívül egyedi álmokat elképzeléseket is valóra váltunk.

Porsche 911 Versenyautó Vezetés a KakucsRingen. VIP 3 csomag – regisztráció sorbanállás nélkül ezt egy hostess csinálja helyetted. Ár termék és bolt összehasonlítás egy helyen kiegészítve részletes leírásokkal felhasználói véleményekkel és videókkal.

A 400 lóerős boxermotor minden egyes darabja azt súgja a fülünkbe. Növeli a vezető biztonságát csökkenti a stresszhatást így növeli a balesetek elkerülésének lehetőségét. Minden új Proce City Verso modellt vásárló ügyfelünk 500000-Ft készpénz kedvezményt kap ajándékba.

1 fő részére 6 kör. Egységesen 20000- Ft áfa. Érték Őr finanszírozás választása esetén 32év Extra garanciát kap ajándékba A tesztvezetés útvonalába beépítették a karlsteini várat igaz csak messziről nézhettük a Kafka-múzeumot és a prágai várat is.

Az üzemanyag megtakarításra irányuló tréning díja alig több mint fél év alatt megtérül. Egyedi vezetés kért időpontra. A Forma 1 világa iránt rajongók versenyautóval próbálhatják ki milyen lehet a pályán róni a köröket de természetesen egyéb izgalmas.

Sportautó vezetés kuponjainkkal népszerű Ferrari vezetést Ford Mustang illetve Lamborghini élményvezetést is ajándékba adhatja. Lehetőség van utalvány formájában is. Dodge Challenger vezetés 450LE 2017ajándék.

A négykerekűek szerelmesei itt mindent megtalálnak ami egy kis gumifüsttel teli lóerővadászathoz kell. VEZESDHU – Ariel Atom és Porsche 911 vezetés Kiskunlacháza – reptér.


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


Porsche 911 Vezetes Hungaroring Elmenyplaza Hu


Porsche 911 Vezetes Hungaroring Elmenyplaza Hu


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


Porsche 911 Turbo S Elmenyvezetes Drx Ringen


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


Porsche 911 Turbo Vezetes A Hungaroringen Meglepkek


Flx09oszbbmj4m


Porsche 911 Versenyauto Vezetes Elmenyplaza Hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *